NEWS > Geslaagde eerste MoMo met TOP spreker Jyri Engestrom

Geslaagde eerste MoMo met TOP spreker Jyri Engestrom

05 June 2007

Zoals we reeds op Marketingfacts schreven: …Jyri Engstrom - Jaiku

“De eerste editie van Mobile Monday Amsterdam (MoMo) is afgelopen. Persoonlijk kijk ik terug op een zeer geslaagde middag en avond. Goeie sprekers met Erik de Zwart van Tunin FM, Dennis Hettema van OP3 en Jyri Engeström van Jaiku. Ongeveer 200 mensen hebben het event bijgewoond. Er waren veel vragen uit het publiek en veel interactie via de backchannel. Een uitgebreid verslag met clips van de sprekers zullen op korte termijn op http://www.mobilemonday.nl te zien zijn.

Erg leuk is ook dat Erno Hannink remote een blogpost over het event heeft gemaakt. Zo zie je maar dat “er niet bij zijn” niet betekent dat je er niet bij bent.. Snapt u het nog?

De highlight van MoMo was toch wel de presentatie van Jyri Engeström van Jaiku. Zowel Erwin Blom als Mark de Kock zijn het erover eens. Zo kom je ze maar zelden tegen. Jyri heeft tijdens zijn verhaal ook aangekondigd dat er een Jaiku Widset Widget is. Die het mogelijk maakt om op elke java telefoon nu Jaiku te proberen.

MoMo Amsterdam houdt even een zomerstop maar in september zijn we er weer! Dank aan iedereen die heeft geholpen om hier zo een succes van te maken.

Foto’s op Flickr van MoMoAMS

Feedback van participants is hier te vinden.”

Hier de posts:

Presentatie Erik de Zwart Tunin FM:

[slideshare id=60407&doc=momoams-tunin-fm-4th-of-june-28886&w=425]

Presentatie Dennis Hettema OP3/Shotcode:

[slideshare id=60417&doc=momoams-op3shotcode-4th-of-june-12730&w=425]

Presentatie Jyri Engeström Jaiku(ook hier te vinden) :

[slideshare id=60448&doc=microblogging-tiny-social-objects-on-the-future-of-participatory-media-2898&w=425]

posted by Marc Fonteijn | tags: , , , , , , , |