NEWS > Persbericht: MoMo sluit partnership overeenkomsten met WebAds, Nedstat en Mobillion voor het jaar 2008

Persbericht: MoMo sluit partnership overeenkomsten met WebAds, Nedstat en Mobillion voor het jaar 2008

21 January 2008

Vandaag tijdens een wederom uitverkocht netwerkevent zal Mobile Monday Amsterdam (MoMo) haar strategische partners WebAds, Nedstat en Mobillion bekend maken.

MoMo, het netwerkevent voor de mobiele industrie in Nederland met meer dan 870 leden, heeft met WebAds, Nedstat en Mobillion enkele zeer belangrijke spelers uit de mobiele industrie aan boord gehaald. Deze partijen vertegenwoordigen onmisbare schakels in de “mobiele waardeketen”. Het zijn juist deze domeinen, Advertising, Website analytics, Mobiel Internet en interactieve toepassingen, die de komende jaren voor verdere groei en ontwikkeling moeten gaan zorgen in de mobiele markt.

De hoofdsponsor voor Mobile Monday Amsterdam voor het jaar 2008 is WebAds Interactive Advertising. Ben van der Burg, Business Development Director, nam het initiatief: “WebAds heeft 10 jaar ervaring in Advertising op internet en we ontwikkelen onze kennis, service en techniek door op mobiel. MoMo biedt ons daarbij het ideale platform om onze visie te delen over ontwikkelingen in de branche en met professionals te sparren over mobile als The 7th mass medium. Dit jaar zullen we ook een aantal interessante cases laten zien, we merken dat juist daar behoefte aan is in deze snel groeiende markt.

Raimo van der Klein, voorzitter MoMo: “We zijn zeer verheugd om het nieuwe jaar in te luiden met maar liefst 3 partners. We zijn trots dat de mobiele industrie onze rol erkent en de handschoen heeft opgepakt om ons initiatief tot samenwerken in de industrie te ondersteunen. Deze partnerships zorgen ervoor dat wij het komende jaar wederom enkele prachtige en unieke netwerkevents kunnen organiseren

Marc Schoutens, directeur van Mobillion: “Mobile Monday geeft een impuls aan de ontwikkeling van de mobiele markt. Een dergelijk initiatief vinden we erg positief en ondersteunen we graag als Mobillion. Daarnaast biedt MoMo ons de mogelijkheid om ons te profileren als specialist op gebied van mobiel internet. Deze kennisuitwisseling tussen de verschillende partners van MoMo is niet alleen interessant voor onze interne organisatie, maar zeker ook voor onze klanten.

Michiel Berger, directeur van Nedstat: “We zien bij onze klanten steeds meer plannen en activiteiten op mobiel gebied, en vragen om specifieke ‘mobile analytics’. Dat is logisch, want internet op mobiel wordt steeds beter en makkelijker. Mobile Monday is een mooi platform waarin de mensen met ideeën samen komen, en de organisatie heeft aangetoond dat ze de relatie met ons echt als partnership zien. Nedstat is een innovatief bedrijf, en dit is voor ons ook een mooie kans dit te laten zien.

Over Mobile Monday Amsterdam
Stichting Mobile Monday Amsterdam (MoMo), opgericht in juni 2007, telt in Nederland inmiddels meer dan 800 leden en organiseert elke twee maanden een netwerkevent voor de mobiele industrie met relevante onderwerpen en inspirerende sprekers. Mobile Monday Amsterdam is onderdeel van de internationale Mobile Monday organisatie. Mobile Monday is vertegenwoordigd in meer dan 50 plaatsen over de wereld en telt meer dan 70.000 leden.

Voor meer informatie: www.mobilemonday.nl

Over WebAds
WebAds biedt adverteerders, mediabureaus en uitgevers ondersteuning bij het inzetten van interactieve media om hun doelstellingen te realiseren. Door interactieve media voor hen inzichtelijk en toegankelijk te maken en door deze media vergelijkbaar te maken met de vertrouwde, traditionele media. WebAds is met deze benadering de meest kwalitatieve exploitant in interactive advertising en biedt tailormade advies aan zijn verschillende doelgroepen, gebaseerd op meer dan 10 jaar kennis en ervaring. WebAds is voorloper op het gebied van Mobile Advertising. Uitgevers en sites waarvoor WebAds de advertentieverkoop verzorgt zijn o.a. IEX, Weekblad Pers, Voetbal International (VI), Netlog, WeerOnline en WeekendjeWeg. Hiermee bereikt het bedrijf elke maand 6,9 miljoen Nederlanders. WebAds heeft vestigingen in Amsterdam, Londen en Milaan.

Voor meer informatie www.webads.nl.

Over Nedstat
Nedstat is Europees marktleider in website analytics. De Nedstat producten en services stellen bedrijven en organisaties in staat het rendement van hun online communicatie en business te verbeteren. Nedstat maakt website analytics simpel, duidelijk en toegankelijk voor gebruikers van alle niveaus en disciplines. Producten zijn daarom makkelijk te gebruiken, rapporten zijn helder en snel toegankelijk, aanpassingen zijn eenvoudig en de service en support zijn persoonlijk en van hoge kwaliteit. Nedstat telt 170 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Tot de klantenkring behoren vele gerenommeerde en wereldwijd opererende ondernemingen zoals ASICS Europe, Danone, Electrabel, Ernst & Young, KarstadtQuelle, Panasonic, Renault en Wolters Kluwer, alsmede diverse overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Voor meer informatie: www.nedstat.nl.

Over Mobillion
Mobillion biedt profit en non-profit organisaties op maat gemaakte hosted oplossingen voor het versterken van de interactie met hun doelgroep. Online social networking, mobiele marketing, user generated content, sms, 0800/0900-nummers, web 2.0 en mobiel internet staan bij de toepassingen centraal. De oplossingen zijn gebaseerd op in-house ontwikkelde producten en platformen waarin de mogelijkheden van de mobiele telefoon en internet optimaal worden benut. Mobillion heeft 25 medewerkers en is gevestigd in Ede. Mobillion B.V. is een 100%-deelneming van Telegraaf Media Groep N.V.

Voor meer informatie: www.mobillion.nl

posted by Staff | tags: , , , , |