NEWS > Uitbreiding MoMoAMS en verzoek aan al onze deelnemers en members

Uitbreiding MoMoAMS en verzoek aan al onze deelnemers en members

16 May 2007

Bij deze even een korte update inzake Mobile Monday.

Wij zijn overdonderd door het enorme aantal members/bezoekers naar ons eerste event op 4 juni. Inclusief genodigden al meer dan 200! Dit is fantastisch. Bij deze dus iedereen bedankt voor de ondersteuning in welke vorm dan ook. Met name onze sponsors die dit mogelijk maken: Araneum, KPN, Energize, PocketInfo, MarketingFacts, RapidSugar en Greenberry.

Dit betekent ook dat wij naar meer middelen en ruimte op zoek zijn gegaan. Nieuwe sponsors en een grotere plek in Amsterdam. Volgende week donderdag zullen wij een persbericht versturen met daarin alle details rondom dit spectaculaire event.

Voorts betekent dit dat wij alleen RSVPs met JA accepteren voor het event en geen MAYBEs of mensen die alleen als member zijn ingeschreven. Hierdoor kunnen wij het organisatorisch goed regelen en kwaliteit borgen. Dus een ieder die echt wil komen en participeren, graag laten weten middels een RSVP met JA via deze link.
Er is momenteel nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen maar het is wel bijna uitverkocht, zelfs in de nieuwe situatie. Dus graag snel reageren.

Hartelijk dank en tot maandag 4 juni om 15:30 uur waarbij wij jullie verzoeken jullie laptops en smart phones mee te nemen voor een interactieve backchannel sessie. Meer over backchannels in deze link

Mobilistas Unite !

Het MoMoAMS team

posted by Claire Boonstra | tags: , , , , , |