EVENTS > Mobile Communities

Mobile Communities

17 August 2007

Na het eerste succesvolle event kondigen we nu met trots onze tweede Mobile Monday aan: Mobile Communities: everything you wanted to know but were afraid to ask. Facebook heeft z’n tipping point bereikt, Plaxo heeft een indrukwekkende nieuwe versie en in AziĆ« zijn ze verder met hun communities dan wij ons kunnen voorstellen. Wist je dat 90% van de Koreaanse jeugd en 30% van de gehele bevolking actief is op Cyworld? En dat 90% van alle foto uploads in Korea plaatsvinden binnen Cyworld? (link) Communities zijn hot. Maar hoe zit het met communities via je mobiel? Daar gaan we het 24 september over hebben.

De sprekers
Tomi Ahonen, auteur van het bekende boek Communities Dominate Brands (samen met Allan Moore). Zijn nieuwste boek, Digital Korea, kwam deze week uit. Hij is expert en bekend spreker op het gebied van de mobiele industrie en communities. Recent werd hij veel aangehaald door zijn artikel over mobiel als het zevende massa medium.

Giles Richter, CEO van Mowave. Mowave heeft net de Self Central service gelanceerd in Nieuw Zeeland. Ze zijn hiermee genomineerd voor een Meffy Award in de categorie ‘Communities & User Generated Content’. Twee sprekers deze keer voor meer focus en ruimte voor discussie. En natuurlijk ontbreekt de backchannel niet zodat iedereen kan participeren. De details Wanneer: maandag 24 september Waar: de grote zaal van Odeon, Singel 460 in Amsterdam Hoe laat: vanaf 15:30 uur We hebben ruimte voor 250 deelnemers, dus meld je NU aan via Meetup om zeker te zijn van je plek! Zorg ervoor dat je voor- en achternaam in profiel staat, om verwarring te voorkomen.

Partners en sponsoring
We hebben jou nodig. Er is nog een sponsor slot open voor dit event. Wil jij je organisatie een scherper mobiel randje geven? En toegang en bereik hebben tot een netwerk van professionals werkzaam in de mobiele industrie? Neem contact op met Yuri van Geest: yuri@mobilista.nl. Hij kan je helpen met onze slimme sponsor en partner pakketten. Tot de 24ste, Maarten Lens-FitzGerald Momo website: http://www.mobilemonday.nl Meetup, aan & afmelden: http://businessnetwork.meetup.com/279/calendar/5968236/ Backchannel: http://www.mobilista.nl Oprichter Raimo speelt met de iPhone Odeon: http://www.odeontheater.nl/ Voeg dit event direct toe aan je agenda: Outlook, Google, Yahoo

Comment (1)

  1. […] partners en financiers. Per event worden er vijf slots van 90 seconden aangeboden. Voor het komende event op 24 september is het eerste slot ingevuld door Mobymedia, een startup die zich bezighoudt met mobiel adverteren. […]